Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно Alfa romeo 147 навигация с телефон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно Alfa romeo 147 навигация с телефон

Здравейте колеги! Първо, да Ви кажа че съм нов във форума, и че вече съм горд собственик на alfa romeo 147 1.9JTD 2002 г. , тъй като още не съм я нащракал, все още не съм се похвалил с нея в нужния раздел. Относно темата знам че е писано много, има създадени няколко теми, но нито една не дава пълен отговор на това, което искам да Ви задам.

1. Навигацията на колата ми е на италиански, има ли възможност да се настрои на английски, ако да, то откъде, търсех, но не намерих.

2. Глезотията относно сим картата, да се набира и да се звъни от автомобила, работи ли с български сим карти, ако да, то как ?

Благодаря предварително!

Някой ?

Comment

Да ти кажа бате, аз моята навигация я разкарах защото :
      1. Като я пуснеш, не можеш да слушаш музика.
      2. Самия звук който вади е по-смотан от най-обикновенотоCD плеърче.
      3. Картата на БГ не е пълна.
      4.Самото място в колата, където е поставена не е много удобно за гледане.

Значи аз какво направих : Купих си едно CD със USB и няма да ти разправям как ми се подобри звученето в колата(лошото е че се наложи да дам 120 лева за контролер, който позволява да си управляваш плеъра от бутоните на волана) Колкото до навигацията, почти всеки по-свестен телефон има безплатна навигация и то на български. Та... съвета ми е да я продадеш на някого и да си решиш проблемите(ако ти се дават повече пари, има плеъри с блутууд и можеш да си вържеш не един, а два телефона). Нищо лично към оригиналната навигация на Алфите, ама това е положението.

Comment

Ако ще си продаваш навигацията.готов съм да я купя
        Alfa 156 1.8TS - 98 старата
        Alfa 147 1.9JTD - 05 новата

Comment

Working...
        X